BELGRAVIA DANAS

Osnovna delatnost preduzeća je snabdevanje grafičke industrije repromaterijalom. Firma je koncipirana na prodaji robe iz uvoza, što rezultira zastupstvima više ino firmi: Winter&Company, DuPont de Neumeurs, Heinzel Group, Optaglio s.r.o. i drugi. Proizvodi po kojima smo danas prepoznatljivi na našem tržištu pre svega su fotopolimer ploče vrhunskog kvaliteta, celuloza, te prodaja knjigovezačkih i drugih presvlačnih materijala koji doprinose onome što mi zovemo „kultura poveza“.

Sedište firme je u centru grada Beograda, u ulici Gundulićev venac 4 gde se nalazi kompletna komercijala i finansije. Savremeni magacinski prostor na oko 1000m2 nalazi se na domak Beograda. Vrhunska tehnologija i kvalifikovani magacinski radnici omogućavaju efikasnu ekspediciju robe do kupca.

ISTORIJAT FIRME

Privredno društvo BELGRAVIA DOO osnovano je 2003. godine, upisano u Registar privrednih subjekata kao Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu “Belgravia doo“. Uprkos skromnom početku sa samo tri zaposlena radnika, zahvaljujući njihovom višedecenijskom iskustvu u nabavci i prodaji grafičkog repromaterijala, te dobroj poslovnoj politici firme, stvoreni su uslovi za brzi razvoj i napredak firme. U proteklom periodu preduzeće se kadrovski širilo, te je trenutno 7 stalno zaposlenih i 4 saradnika. Svi oni, kombinacijom iskustva, znanja i entuzijazma doprinose boljoj organizaciji, nastavku stečene tradicije i stvaranju novog poslovnog imidža firme. Timski rad i kultura dobrih odnosa među kolegama omogućava zaposlenima jak uticaj u ostvarivanju lične inicijative, kao i kontrolu nad postizanjem boljih rezultata. Politika našeg poslovanja je zadovoljiti kupca, uživati u poslu kojim se baviš i biti ponosan na svoj udeo u radu.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Biti jaka firma podrazumeva održavanje postojeće stabilnosti i težnju ka novim uspesima i većim poslovnim rezultatima. Zbog toga stalno radimo na edukaciji zaposlenih, usvajanju novih znanja i tehnologija. Tome doprinosi i naše prisustvo međunarodnim sajmovima i skupovima vezanim za grafičku industriju.